Alıç Sirkesi 500 ml
Doğal Fermentasyon yöntemiyle elde edilen Doğal Evim Fermente Sirkeler tamamen katkısız ve doğal olarak üretilir.
Ağırlığı : 500 ml
Ambalaj : Cam ÅžiÅŸe
Doğal Fermentasyon yöntemiyle elde edilen Doğal Evim Fermente Sirkeler tamamen katkısız ve doğal olarak üretilir.
Ağırlığı : 500 ml
Ambalaj : Cam ÅžiÅŸe
Sağlık açısından da faydalı olan üzüm sirkesi yapımı sırasında Manisa yöremizin taze ve organik üzümleri kullanılmaktadır.
Üzüm sirkesi, antioksidan madde açısından oldukça zengin bir sıvıdır. Gerçek bir vitamin deposu olduğu için, mineral bakımından da oldukça zengindir.
Sirke Nedir ?
Enginar, üzüm, elma, alıç gibi asit ve şeker oranı yüksek taze ya da kurutulmuş meyvelerin fermantasyon (mayalanma) işlemi ile üretilen gıda maddesine sirke denir.
Doğal yöntemlerle yapılan sirkenin üzerinde jelimsi çok ince bir tabaka oluşur, işte bu tabaka sirke anası yani doğal sirke mayasıdır.
Doğal sirkeler zaman içerisinde tortu oluşturabilir. Bu nedenle tüketilmeden önce iyice çalkalanmalıdır.
Sirke doğal bir probiyotiktir. Bu nedenle salata ve sosların haricinde içilerek de tüketilmesi önerilir.
Doğal Evim Üzüm Sirkeleri lezzetli aromasıyla yemeklere ve salatalara tat katar.
Doğal Evim sirkelerini oda sıcaklığında muhafaza edilir. Işıktan ve sıcaktan koruyunuz.